Poiesz JSA 2020.

Elke club of vereniging heeft wel een verlanglijstje, zo ook MSK Gym. Bovenaan het verlanglijstje staat dit jaar een Nijntje Pleintje en mooie materialen voor onze peuters en kleuters.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van (naam sportclub of vereniging) bij de Poiesz supermarkt in (plaatsnaam) helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van MSK Gym, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt geheel ten goede aan de leden van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van MSK Gym is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Musselkanaal. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten. 

Wij hopen op een mooie bijdrage, alvast bedankt.

Met de hartelijke groeten van MSK gym.