Acrogym


Succes MSK- turnsters zet door

Bij de districtfinale Acrogym hebben de turnsters van gymnastiekverenigingen MSK wederom succes geboekt. Net als bij de Provinciale kampioenschappen eindigden de meiden bij de Provinciale top.

Manon ten Hoff en Dianne Bouwman werden knap zesde bij de E-lijn Senior. Daarmee plaatsen zij zich voor de landelijke halve finale. In dezelfde categorie werden Marcella Busker en Jolein Hemmen 10e. Daarmee zijn zij tweede reserve voor de halve finale. Kirsten Boeijing, Floor Stuive en Leonie Kaijser kwamen bij de trio’s in actie voor MSK. In een sterk deelnemersveld eindigden ze als 14e.

De prestaties van de vereniging uit Musselkanaal bij de districtfinale in Winschoten waren een vervolg van goede resultaten een week eerder. Bij turnwedstrijden in Ter Apel werd Sylvana Kloosterhof tweede. Ze mag met die prestatie op zak door naar de finale in Uithuizen. Ook Lieke Buurman plaatse zich met een elfde plek. In dezelfde categorie werd Eline Bouwman 28ste. Manon ten Hoff mag met een vijfde plek in een andere categorie ook door naar de finale.

In Leek werden tegelijkertijd landelijke halve finales geturnd. Jolein Hemmen kwam namens MSK in actie. Ze turnde een nette wedstrijd waarmee ze 27e werd. Dat is een knappe prestatie en een mooie ervaring voor haar.Floor, Leonie en KirstenDianne en ManonJolein en Marcella